چای سبز

چای سبز سرشار از آنتی اکسیدان است که می‌تواند به مبارزه با رادیکال‌های آزاد در بدن کمک کند و از خوراکی های ضد چروک پوست محسوب شود. رادیکال‌های آزاد مولکول‌های ناپایداری هستند که به عنوان محصول جانبی عملکرد طبیعی سلول ایجاد می‌شوند. آن‌ها همچنین می‌توانند در پاسخ به عوامل استرس زا از محیط خارجی، مانند نور ماوراء بنفش (UV) یا دود تنباکو ایجاد شوند. اگر رادیکال‌های آزاد در سطوح بالا وجود داشته باشند، می‌توانند به سلول‌های شما آسیب برسانند. اینجاست که آنتی اکسیدان‌ها وارد می‌شوند. این مولکول‌ها، رادیکال‌های آزاد را تثبیت می‌کنند، بنابراین آن‌ها قادر به ایجاد آسیب نیستند. شما معمولاً از طریق رژیم غذایی خود آنتی اکسیدان دریافت می‌کنید که نمونه آن چای سبز به‌عنوان مواد غذایی ضد پیری است.

چای سبز به ویژه سرشار از آنتی اکسیدان‌هایی به نام پلی فنول است. به طور خاص، اپی گالوکاتچین گالات (EGCG)، کاتچین و اسید گالیک زیاد است.

 

ماهی های چرب

انواع ماهی‌های چرب سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ هستند که نقش مهمی در تغذیه ضد پیری دارند. خوردن ماهی‌های چرب مانند ماهی تن، سالمون و ساردین باعث می‌شود تا التهاب در بدن کاهش یابد و تجمع پلاکتی در خون کم شود. در ضمن امگا ۳ مزایای فراوانی برای سلامتی ما دارد که یکی از آن‌ها کاهش چین و چروک‌های پوستی است. همچنین مصرف ماهی خطر ابتلا به سرطان پوست را کاهش می‌دهد. توصیه می‌شود که در طول هفته دو وعده ماهی چرب بخورید؛ زیرا برای کند شدن علائم پیری بسیار مفید است.
به علاوه، سالمون و سایر ماهی‌های چرب سرشار از پروتئین هستند که خوردن آن بسیار مهم است تا بدن شما بتواند کلاژن و الاستین تولید کند. این دو مولکول مسئول استحکام، حجیم و خاصیت ارتجاعی پوست هستند. خوردن پروتئین همچنین باعث بهبود زخم می شود.
ماهی قزل آلا، یکی از محبوب‌ترین انواع ماهی‌های چرب، دارای جنبه‌های دیگری است که ممکن است به سلامت پوست شما کمک کند.

در نهایت، ماهی سرشار از سلنیوم است. این ماده معدنی و آنتی اکسیدان در سنتز و ترمیم DNA نقش دارد و ممکن است به کاهش و جلوگیری از آسیب پوست در اثر اشعه ماوراء بنفش کمک کند. وجود سطوح کافی در بدن ممکن است شدت بیماری‌های پوستی مانند پسوریازیس را کاهش دهد.

 

چه غذاهایی باعث جوان ماندن می‌شوند ؟!

روغن زیتون

روغن زیتون یکی از سالم‌ترین روغن‌های روی زمین است. سرشار از چربی‌های سالم و آنتی اکسیدان‌هایی است که به کاهش التهاب و آسیب اکسیداتیو ناشی از عدم تعادل رادیکال‌های آزاد در بدن کمک می‌کند. رژیم غذایی غنی از روغن زیتون با خطر کمتر بیماری‌های مزمن مرتبط است، از جمله:

بیماری قلبی
دیابت نوع ۲
سندرم متابولیک
انواع خاصی از سرطان

به طور خاص، چربی‌های تک غیراشباع (MUFA) حدود ۷۳ درصد روغن زیتون را تشکیل می‌دهند. برخی از مطالعات نشان داده‌اند که رژیم غذایی غنی از MUFA به دلیل اثرات ضد التهابی قوی این چربی‌های سالم به کاهش پیری پوست کمک می‌کند و به همین دلیل یکی از مواد غذایی ضد پیری محسوب می‌شود.

روغن زیتون همچنین دارای آنتی اکسیدان‌هایی مانند توکوفرول‌ها و بتاکاروتن و همچنین ترکیبات فنلی است که دارای خواص ضد التهابی نیز است. در حالت ایده آل، روغن زیتون فشرده سرد را انتخاب کنید؛ زیرا آنتی اکسیدان بیشتری دارد و کمتر از روغن‌هایی که با روش‌های دیگر استخراج می شوند، فرآوری شده است. سعی کنید آن را به سالاد اضافه کنید.

  • مدیریت
  • اردیبهشت 20, 1398
  • 857 بازدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

جستجو در سایت

درحال بارگذاری ...
بستن
مقایسه